Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is een belangrijk communicatiemiddel voor (potentiƫle) klanten en het zorgt voor naamsbekendheid. Mediajoy verzorgt voor u het ontwerpen en in stand houden van een website, die we samen met u afstemmen op uw doelgroep.

Webdesign

Is het vormgeving van de website. Wij zetten uw bedrijf online op de kaart en zorgen ervoor dat uw bezoekers overzichtelijk hun weg vinden.

Mobiele website

Vaak zitten bezoekers niet achter een computer, maar maken ze gebruik van een mobiel apparaat. Het is een gemiste kans als u hier geen rekening mee houdt! Wij helpen u verder..

Webwinkel

Verkopen via internet brengt nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. Mediajoy staat garant voor een professionele inrichting van uw webshop, ook kunnen we hem onderhouden.

Extra plugins

Met plugins haalt u meer uit uw website. Bijvoorbeeld een film, nieuwsbrief of boekingssysteem. Deze kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Complete website op maat

Bovenstaande diensten zijn te combineren. Wij maken dan de complete website voor u, precies zoals u hem voor ogen heeft.

Benieuwd hoe uw nieuwe website eruit komt te zien?