Website laten maken

Wilt u een ontwerp bureau bij u in de buurt? Dat kan, wij zijn Mediajoy gevestigd in Zevenaar. Voor diverse klanten zijn we het adres voor alle soorten van reclame uitingen. Of het nu gaat om een webdesign, complete nieuwe website, drukwerk, hosting of om belettering u bent bij Mediajoy aan het juiste adres.

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Omdat wij u betrokken houden gedurende het project blijft u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van uw te realiseren product(en). Door onze informele, laagdrempelige communicatie komen onduidelijkheden snel aan het licht. Zo zorgen we ervoor dat we ú in het juiste licht zetten!

Mediajoy regelt voor u dat de ontworpen producten ook daadwerkelijk worden geprint. Hierbij kunt u denken aan huisstijlproducten zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, mapjes etc. U kunt het zo gek niet bedenken. Er van alles mogelijk! U kunt ook bij ons terecht om los drukwerk te bestellen. Is bijvoorbeeld uw briefpapier op? Mediajoy regelt het voor u. Het is fijn om één adres te hebben voor al je drukwerk. En dat voor ons zeer scherpe tarief. Wilt u een website laten maken door Mediajoy neem contact met ons op.

Voordelen bij Mediajoy:

Flexibiliteit

We leveren een multimedia-oplossing op maat, toegepast op uw wensen!

Alles onder één dak

Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw multimedia kwesties.

In een keer klaar

Kies voor één van onze starterspakketten!

 

Webdesign

Is het vormgeving van de website. Wij zetten uw bedrijf online op de kaart en zorgen ervoor dat uw bezoekers overzichtelijk hun weg vinden.

Mobiele website

Vaak zitten bezoekers niet achter een computer, maar maken ze gebruik van een mobiel apparaat. Het is een gemiste kans als u hier geen rekening mee houdt! Wij helpen u verder..

Webwinkel

Verkopen via internet brengt nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. Mediajoy staat garant voor een professionele inrichting van uw webshop, ook kunnen we hem onderhouden.

Extra plugins

Met plugins haalt u meer uit uw website. Bijvoorbeeld een film, nieuwsbrief of boekingssysteem. Deze kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Complete website op maat

Bovenstaande diensten zijn te combineren. Wij maken dan de complete website voor u, precies zoals u hem voor ogen heeft.

Benieuwd hoe uw nieuwe website eruit komt te zien?