Met de komst van YouTube en andere videowebsites de laatste jaren als online communicatie instrument steeds populairder geworden. Video is een effectief medium om sfeer en gevoel over te brengen, waar een stilstaand beeld tekort schiet. Met video laat u de kijker zien wat u bedoelt en vooral hoe u het bedoelt. Een goede video-opname en bewerking zijn nodig om het gewenste beeld te creëren. Mediajoy produceert verschillende video formats waaronder: presentaties, introducties, trailers en dergelijke.

Bedrijfsfilm

Laat uw bedrijf zien door middel van een bedrijfsfilm. Beelden zeggen meer dan woorden! Dit geldt niet alleen voor foto’s maar ook voor video. Laat zien wie u bent en wat u doet.

Presentatie

Gaat u een product presenteren? Laat deze dan zien via een Keynote, denk hierbij aan de gave Apple Keynote die Steve Jobs en nu Tim Cook gebruikt bij de presentatie van een nieuw product. Laat u zien!

Maatwerk

Heeft u een idee of wilt u net even wat anders, bijvoorbeeld een commercial, laat het ons weten, wij bieden ook videoproducties op maat aan.

Wilt u iets anders filmen?