Zoekoptimalisatie en social media optimalisatie worden steeds belangrijker; dit zijn de laatste stappen in het vergroten van uw (online) bekendheid. Elke ondernemer wil beter gevonden worden en optimalisatie van uw website en social media pagina’s helpen u daarbij. Social media wordt vaak vergeten, maar is voor de consument steeds belangrijker! Mediajoy zorgt ervoor dat alles in dezelfde stijl wordt opgebouwd, zodat u professionaliteit uitstraalt.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zoals Google en Bing zijn heel erg belangrijk. 80% van de bezoekers zoekt uw website door middel van een zoekmachine. Laat ons de puntjes op de i zetten en zorg ervoor dat uw klant u weet te vinden.

Social Media optimalisatie

Vaak vergeten bedrijven hun Social media pagina te optimaliseren. Dit is een belangrijke verlengstuk van uw website en kan aardig wat potentiële klanten trekken. Ook hier helpt Mediajoy u graag mee.

Tekstschrijven

Een goede web tekst leest makkelijk weg en draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. Samen met u zorgt Mediajoy voor professioneel tekstmateriaal voor uw website of voor uw flyers, brochures, etc. Wij verzorgen graag uw punten en komma’s.

Ook de puntjes op de i?