Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf, maar een logo is het uw visitekaartje in al uw media. Een logo is namelijk uw merk, uitstraling en gezicht van uw bedrijf of product. Een merk zal helpen om u herkenbaar te maken. Mediajoy kan u met onze kennis en ervaring helpen bij de vormgeving van een logo met betekenis. Vervolgens verwerken we uw logo in uw verschillende communicatie uitingen.

Logo ontwerp

Uw logo vertegenwoordigt uw identiteit en is daarmee een belangrijk herkenningspunt van een bedrijf of instelling. Mediajoy vertaalt de kernwaarden en de vormgeving van uw organisatie tot eigen beeldmerk, die we kunnen verwerken in diverse communicatiemiddelen.

Huisstijl ontwikkeling

Een duidelijke en herkenbare huisstijl zorgt ervoor dat u consistent bent in de communicatie naar uw klanten. Mediajoy zorgt voor een originele vormgeving van huisstijl waarmee u zich van uw concurrenten kunt onderscheiden.

Promotie

Goed ontworpen promotie trekt de aandacht van de klant. Wij maken de gehele vormgeving voor promotie op de website, of promotie die u gedrukt wilt hebben.

Heeft uw bedrijf een opfrisbeurt nodig?