Kwalitatief sterk beeldmateriaal kan op zichzelf al inspireren en overtuigen. Daarom werkt Mediajoy met professionele fotografen. Zie hieronder de verschillende vormen die we aanbieden.

Zakelijk portret

Laat zien wie u bent door middel van een zakelijk portret! Te gebruiken voor uw websitefolder, op visitekaartjes en voor Social Media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Mediajoy zorgt ervoor dat u en uw collega’s professioneel overkomen.

Bedrijfsreportages

Uw bedrijf laten zien, wint vertrouwen. Potentiële klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben. Met een bedrijfsrapportage laat u zien waar u werkt, wie u bent en waar u zich mee bezig houdt.

Product reportage

Hoe duidelijker u uw product met alle kenmerken in beeld brengt, hoe beter uw klant begrijpt hoe hij het product kan gebruiken. De hoge resolutie productfoto’s zijn geschikt voor internet en drukwerk, zoals flyersbrochuresfolderscatalogi etc.

Food reportage

Wij leggen de smaak van het eten vast in beelden! Food fotografie is een vak apart, details en kleuren zijn heel erg belangrijk. Laat potentiele gasten het water in de mond lopen door middel van spectaculaire food foto’s.

Beauty en Fashion

Laat uw kleding- of sieradenlijn zien door middel van een model. Deze foto’s kunt u dan gebruiken bij het maken van een brochurefolder of op de website. Uiteraard kunnen wij dit ook realiseren. Menselijke schoonheden zijn mooi en worden nog mooier als ze goed vast gelegd worden.

Maatwerk

Heeft u een idee voor een mooie fotoshoot in een studio of op locatie? Of wilt u heel iets anders? Laat het ons weten, wij denken graag met uw mee.

Benieuwd wat we nog meer in beeld kunnen brengen?