Onze jarenlange ervaring helpt om uw wensen en stijl te vertalen in een duidelijke, gerichte boodschap. Deze boodschap kan, afhankelijk van uw wensen, via verschillende media gecommuniceerd worden. Mediajoy heeft een breed scala aan multimedia-diensten onder één dak; dit geeft ons de veelzijdigheid om een passende oplossing te bieden.

Wij zijn echter op ons sterkst als we alle communicatie-uitingen samen met u mogen organiseren en realiseren. Zo zorgen we ervoor dat alles op elkaar is afgestemd, om een zo hoog mogelijk rendement na te streven.Gecombineerd met onze persoonlijke aanpak, zorgen we ervoor dat u plezier beleeft aan uw media! Om u hiermee te helpen hebben we een aantal starterspakketten samengesteld.

Website ontwikkeling

Wilt u een nieuwe website of heeft uw bestaande website een opfris beurt nodig? Mobiele website, webshop of complete website op maat; bij Mediajoy bent u aan het juiste adres!

Vormgeving

Uw logo is het boegbeeld van uw bedrijf. Een logo moet duidelijk herkenbaar zijn en uw doelgroep aanspreken. Dit geldt ook voor uw huisstijl en andere promotionele uitingen.

Drukwerk

Naast vormgeving van offline media verzorgen we ook het gehele drukproces. Briefpapier, Brochures, Visitekaartjes.. noem maar op, Mediajoy verzorgt het van A tot Z!

Hosting, Domeinregistratie

Hosting is noodzakelijk bij de ontwikkeling van een website. Het fungeert als de online opslagplaats voor de gegevens van uw website(s). Wij werken met een eigen server, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Belettering

Heeft u een bedrijfsauto zonder belettering of een winkel zonder gevelreclame dan laat u communicatiemogelijkheden onbenut.. en dat is een gemiste kans! Van vormgeving tot aanbrengen, Mediajoy zorgt ervoor dat u gezien wordt.

Fotografie

Vakantiefoto’s zijn leuk en aardig maar zet uw bedrijf of product maar eens op de juiste manier in de picture! Kwalitatief sterk beeldmateriaal kan op zichzelf al inspireren en overtuigen. Daarom werken wij met professionele fotografen.

Videoproductie

Met de komst van Youtube, Vimeo en andere videowebsites is video een populair communicatie middel geworden. Laat uw bedrijf zien met een bedrijfsfilm of presenteer een gave keynote.

Beursreclame, XL Printwerk

Laat uw concurrentie achter u en knal met een stand op een beurs. Is het nu een Spandoek of ander XL Printwerk, wij begeleiden u tijdens de ontwerp fase en zorgen voor de realisatie van al uw eyecatchers.

Optimalisatie

Wilt u beter gevonden worden op het internet? Mediajoy is een kei in het verzorgen van zoekmachine optimalisatie. Maar vergeet ook uw social media niet te optimaliseren!