Heeft u binnenkort een beurs of presentatie gepland en wilt u eruit springen met een mooi design en zich onderscheiden u van uw concurrenten? Mediajoy verzorgt het voor u. De aankleding van uw evenement, presentatie of beursstand is erg belangrijk. Presenteer uw merk/producten door middel van een roll-up banner of met een gehele beursstand op een beurs. Vraag ons naar de mogelijkheden van beursreclame.

Textiel

Laat uw personeel of gesponsorde sportploeg professioneel voor de dag komen met gepersonaliseerde kleding. Kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling staat voorop. Laat zien wat u doet en bent.

Vlaggen

Altijd mooi om uw logo te zien wapperen door de wind. Is het nu elke dag voor uw kantoor of alleen tijdens een open dag. Wij bieden veel verschillende soorten vlagen in diverse afmetingen en materialen.

Beurs reclame

Heeft u een beurs en wilt u knallen doormiddel van een gave beurswand of roll-up banner? Dat kan! Mediajoy verzorgt al uw beursreclame voor u. Ook voor spandoeken kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld tegen uw bedrijfsgevel of tijdens evenementen.

Staat uw printwerk er niet bij?